• PRO TV
  • Mihaela Radulescu l-a incuiat pe Stefan Banica Jr. cu aceasta replica: "La nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu... "

Mihaela Radulescu l-a incuiat pe Stefan Banica Jr. cu aceasta replica: "La nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu... "

Mihaela Radulescu l-a incuiat pe Stefan Banica Jr. cu aceasta replica: "La nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu... "

"Dansez pentru tine" este integral pe voyo.ro.

Show-ul este acum INTEGRAL pe Voyo.ro.

Mihaela Radulescu
a intrat in ringul de la "Dansez pentru tine" unde a executat un tango impecabil alaturi de coregrafui Bogdan Boanta. Cei doi au dansat pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu aceasta forma de arta pe cand avea doar cinci ani. A invatat singur miscari de dans care mai de care mai spectaculoase urmarindu-si la televizor artistii preferati, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf in cadrul unui eveniment.

Este fan infocat al lui Michael Jackson si isi doreste sa poata dansa intr-o zi la fel ca el. Talentul nu l-a ocolit nici pe fratele lui mai mic, Iustin, care face beatbox. Pe langa faptul ca vrea sa danseze cu orice pret, Sabin vrea sa isi ajute tatal, bolnav de hernie de disc, si sa o aduca pe mama sa, plecata in Italia, inapoi acasa.

Prestatia Mihaelei a fost atat de buna incat si Stefan Banica Jr, s-a aratat impresionat si a complimentat-o pe vedeta TV: "Nu te-am mai vazut dansand asa". Mihaela a demonstrat ca nu si-a pierdut simtul umorului si a facut o gluma care a starnit hohote de ras in sala: "Pai da, ca la nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu cantai".

Prezentatorul s-a amuzat si el copios de replica Mihaelei, in timp ce Emilia Popescu a confirmat ca fosta sotie a lui Stefan nu minte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni