• PRO TV
  • Lady Gaga, din nou goala. "Privirea" ei intensa i-a cucerit pe toti

Lady Gaga, din nou goala. "Privirea" ei intensa i-a cucerit pe toti

Lady Gaga, din nou goala. "Privirea" ei intensa i-a cucerit pe toti

Pictorialul a fost realizat de Jeff Koons.

O sculptura realizata de artistul Jeff Koons, care o reprezenta pe Lady Gaga dand nastere unui glob de sticla urias, se bucura acum si de un echivalent fotografic.



Ipostazele in care a fost imortalizata controversata cantareata sunt chiar mai explicite decat sculptura originala. Acoperita in fata doar de parul ei lung si de globul albastru de sticla, diva ramane complet expusa in partea din spate.

Din fericire, totul a fost surprins de camera, pentru posteritate.



Jeff Koons a realizat pentru cantareata coperta celui mai recent album de studio al acesteia, intitulat "Artpop". Pentru acea coperta, artistul american a realizat scuptura nud a cantaretei, avand in fata o minge uriasa albastra.

Duminica seara, Jeff Koons si Lady Gaga s-au intalnit la petrecerea organizata de cantareata in cartierul newyorkez Brooklyn, pentru a marca lansarea mondiala a albumului "Artpop".

La petrecere au fost prezentate in premiera si alte instalatii artistice create de Jeff Koons, iar printre acestea s-a aflat si o versiune 3D a sculpturii realizate de artist pentru coperta discului "Artpop".

Vezi si alte imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni