• PRO TV
  • In perioada sarbatorilor de iarna, Stirile ProTV stiu ca "Daruiesti si castigi"

In perioada sarbatorilor de iarna, Stirile ProTV stiu ca "Daruiesti si castigi"

In perioada sarbatorilor de iarna, Stirile ProTV stiu ca "Daruiesti si castigi"

Sarbatoarea Craciunului inseamna, mai presus de a primi, a darui, iar Stirile ProTV reamintesc telespectatorilor cat de mult sta in puterea lor sa isi ajute semenii, mai putin favorizati de soarta.

Campania "Daruiesti si castigi", desfasurata in cadrul Stirilor ProTV, a reusit sa mobilizeze pana acum zeci de oameni cu suflet mare care, impresionati de traiul chinuit pe care il duc oamenii prezentati pana acum cu emotie de corespondentii Stirilor ProTV, au decis sa le intinda o mana de ajutor si sa le insenineze sarbatorile. Zecile de mesaje au fost primite pe site-ul stirileprotv.ro si pe adresa redactiei prin care oamenii isi manifestau dorinta de darui s-au concretizat in sprijin real.

Un exemplu graitor este cazul familiei cu cinci copii din Constanta, care a primit atat de multe lucruri incat a decis, la randul ei, sa ajute si alti copii, la fel de greu incercati si au daruit mai departe bucurie unor copii institutionalizati. 

Campania Daruiesti si castigi continua pe toata perioada sarbatorilor, iar telespectatorii ProTV sunt rugati sa isi aminteasca faptul ca, mai presus de valoarea celor donate este gestul inestimabil de a fi alaturi de cei aflati in suferinta. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni