• PRO TV
  • Nicoleta Luciu se muta definitiv din Romania. Ce anunt a facut bruneta. Fanii sai vor fi dezamagiti

Nicoleta Luciu se muta definitiv din Romania. Ce anunt a facut bruneta. Fanii sai vor fi dezamagiti

Nicoleta Luciu se muta definitiv din Romania. Ce anunt a facut bruneta. Fanii sai vor fi dezamagiti

Are tot ce si-ar putea dori in Romania, dar Nicoleta Luciu viseaza cu ochii deschisi la SUA, tara in care si-ar dori sa se stabileasca definitiv si asta cat mai curand.

Dupa modelul altor vedete autohtone care au dat notorietatea locala pe visul american, Nicoleta Luciu este hotarata ca in urmatorii doi ani sa faca toate demersurile pentru a putea pleca in SUA alaturi de sotul si copiii sai.

 

Descarca aplicatia Vocea Romaniei si poti castiga un iPad Air!

 

Coprezentatoarea de la "Vocea Romaniei" isi doreste o cariera internationala in muzica sau actorie, dar si un viitor mai bun pentru copiii sai. 

 

"Imi doresc ca la anul sa facem sarbatorile la New York. E un vis...imi doresc sa fac cariera acolo. Daca as gasi un job m-as muta si maine. In 2014-2015 voi face demersuri pentru asta. Imi doresc ca copiii sa inceapa scoala acolo. Aici sunt prea multe piedici, prea multe materii, profesorii au pretentia sa invete multe materii. Nu mai ai timp de nimic, de sport de exemplu...Ar trebui sa existe optiuni pentru arte, macar un instrument, sportul sa fie de baza. Sa ii lase pe ei sa invete sub alte forme", a declarat bruneta pentru emisiunea povestiri adevarate.


"Vocea Romaniei" revine sambata cu semifinala LIVE, de la 20.30, la ProTV.

 

Sotul ei, in schimb, nu prea este de acord cu planurile Nicoletei. "Sotul meu e inradacinat aici, eu nu. Sper sa gasesc solutia ideala sa reusesc. Iti trebuie cam 50-80.000 de dolari pentru a intretine familia. Eu ma gandesc la viitorul copiilor. Nicoleta Luciu va mai fi un an, doi, zece, apoi vor aparea alte doamne", a incheiat vedeta.

 


 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni