• PRO TV
  • Sa vina Klitschko! Cristian Ciocan i-a dedicat victoria mamei sale: "Mama, stiu ca nu ai putut sa te uiti la meci"

Sa vina Klitschko! Cristian Ciocan i-a dedicat victoria mamei sale: "Mama, stiu ca nu ai putut sa te uiti la meci"

Sa vina Klitschko! Cristian Ciocan i-a dedicat victoria mamei sale: "Mama, stiu ca nu ai putut sa te uiti la meci"

Sambata, LIVE pe Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul? ► 12:00 "Tokyo Killer" Ghita vs Zimmerman ► 22:00 Fratii Stoica, pentru centurile mondiale

Repriza 10: Ultima repriza excelenta pentru Ciocan! Romanul a dominat cap-coada aceasta runda si nu ar trebui sa aiba probleme la decizie! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-9 Johnson (99-94)

Repriza 9: Ciocan a obosit! Campionul roman are probleme cu Johnson care i-a trimis mai multe lovituri prin garda! Totusi, Ciocan a avut si el cateva serii bune! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-10 Johnson (89-85)

Repriza 8: Prima repriza castigata de Johnson, americanul a trimis mai multe lovituri prin garda lui Ciocan. Romanul trebuie sa ramana in picioare inca 2 runde si castiga meciul la puncte! Scorul Sport.ro: Ciocan 9-10 Johnson (79-75)

Repriza 7: Repriza echilibrata, Johnson a inceput sa loveasca din ce in ce mai tare, Ciocan iese si el la bataie! Americanul are nevoie insa de un KO pentru a castiga meciul! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-10 Johnson (70-65)

Repriza 6: O repriza de asteptare intre cei doi, croseu superb pe contra pentru Ciocan insa americanul a decenit din ce in ce mai agresiv! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-9 Johnson (60-55)

Repriza 5: Inca o runda buna pentru Ciocan, in care l-a trimis pe corzi pe Johnson! Romanul conduce meciul incet si sigur! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-9 Johnson (50-46)

Repriza 4: O runda mult mai echilibrata, in care Johnson a trimis cateva lovituri bune, pentru prima data in acest meci! Nu au fost de ajusn insa pentru a-i castiga runda. Ciocan conduce meciul evident. Scorul Sport.ro: Ciocan 10-10 Johnson (40-37)

Repriza 3: Cea mai buna repriza de pana acum! Ciocan l-a bombardat pe Johnson cu mai multe lovituri la corp si la cap! Scorul Sport.ro: Ciocan 10-9 Johnson (30-27)

Repriza 2: O repriza mai buna pentru Ciocan, care a trimis cateva lovituri tari, in special la corp. Scorul Sport.ro: Ciocan 10-9 Johnson (20-19)

Repriza 1: Ciocan este agresiv in inceputul meciului, Johnson sta foarte mult pe contra si se misca inapoi. Scorul Sport.ro: Ciocan 10-10 Johnson Cei doi boxeri au intrat in ring! Ciocan are sort alb cu mov, Johnson albastru cu doua dungi albe!

Vezi VIDEO pe sport.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni