• PRO TV
  • Catalin Maruta, alaturi de mama lui, intr-o fotografie de exceptie. Cum arata femeia care i-a dat viata

Catalin Maruta, alaturi de mama lui, intr-o fotografie de exceptie. Cum arata femeia care i-a dat viata

Catalin Maruta, alaturi de mama lui, intr-o fotografie de exceptie. Cum arata femeia care i-a dat viata

Catalin Maruta are o relatie foarte apropiata cu mama sa, iar in urma cu putin timp prezentatorul TV i-a transmis un mesaj emotionant celei care i-a dat viata.

"La multi ani pentru femeia, pe care am iubit-o din prima secunda a vietii mele si pe care o voi iubi toata viata mea ! Te iubesc mama si iti multumesc pentru tot!", a scris Catalin Maruta in descrierea celei mai recente imagini publicate pe pagina sa de Facebook.

 

La multi ani pentru femeia, pe care am iubit-o din prima secunda a vietii mele si pe care o voi iubi toata viata mea ! Te iubesc mama si iti multumesc pentru tot ! ❤️

Posted by Catalin Maruta on Sunday, May 17, 2015

Fanii au fost extrem de impresionati de poza, iar imaginea a strans aproape 88.000 de like-uri, iar mesajele primite de vedeta au fost dintre cele mai frumoase.

 

La multi ani pentru femeia care mi-a facut cel mai frumos cadou: iubirea vietii mele Catalin ! La multi ani Mica ! Te iubesc si sper ca nepotica, sa aiba culoarea ochilor tai ❤️

Posted by Andra Music on Sunday, May 17, 2015

Acesta nu este prima data cand prezentatorul isi prezinta mama fanilor lui. In trecut, Catalin a mai publicat imagini cu femeia care i-a dat viata.

Catalin Maruta a publicat imaginea de mai sus si pe pagina sa de Facebook, unde a strans mii de like-uri de la fanii sai si comentarii in care i se spune ca este copia fidela a mamei sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni