• PRO TV
  • Dorian Popa isi surprinde fanele cu o declaratie neasteptata: "As face un copil maine"

Dorian Popa isi surprinde fanele cu o declaratie neasteptata: "As face un copil maine"

Dorian Popa isi surprinde fanele cu o declaratie neasteptata: "As face un copil maine"

Rareori se intampla sa vorbeasca deschis despre viata sa personala, insa atunci cand o face, Dorian Popa le ofera fanilor sai detalii neasteptate.

Dorian Popa isi traieste viata la maximum si se bucura de succesul pe care il are, recunoscand ca spontaneitatea il caracterizeaza cel mai bine. Desi inca nu a si-a gasit 

Artistul a dezvaluit insa ca pana acum nu a reusit sa gaseasca o femeie care sa ii accepte "nebunia" pe termen prea lung si a avut parte mai mult de relatii scurte. Cantaretul a recunoscut insa ca nici nu a cautat pana acum acea femeie care sa ii fie alaturi pentru toata viata.

"Nu sunt la varsta la care sa zic ca am nevoie de femeia aceea, cea care sa ma inteleaga pentru tot restul vietii mele. Incerc sa ma alatur unor persoane care ma inteleg asa cum sunt, pe o perioada scurta de timp sau poate lunga. Nu am un tipar pentru femeia ideala. Cand femeia potrivita va aparea in viata mea, o voi simti si o voi lua ca atare", a declarat Dorian, pentru CANCAN.ro.

Chiar daca nu are inca o partenera stabila, cu care sa isi faca planuri de viitor, asta nu inseamna ca Dorian nu are vise mari legate de familia pe care si-o doreste. Acesta a facut o declaratie surprinzatoare, spunand ca ar face oricand un copil.

"Imi plac copiii foarte mult si ii iubesc foarte mult. Daca as avea situatia financiara pe care mi-o doresc, as face un copil maine. Avand in vedere ca eu sunt mai ‘bad boy’, mi-ar fi frica de ideea de a avea o fata, insa ce iti da Dumnezeu, aia trebuie sa pretuiesti", a marturisit actorul.

Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti in prima telenovela muzicala romaneasca "O noua viata", care va fi difuzata incepand cu 2 februarie, pe AcasaTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni