• PRO TV
  • Willow Smith are doar 14 ani, dar arata de 20. Cum apare fiica lui Will Smith in cele mai recente imagini

Willow Smith are doar 14 ani, dar arata de 20. Cum apare fiica lui Will Smith in cele mai recente imagini

Willow Smith are doar 14 ani, dar arata de 20. Cum apare fiica lui Will Smith in cele mai recente imagini

Majoritatea adolescentelor din lume ar fi panicate la gandul de a poza pentru un pictorial realizat de designerul casei Chanel. Nu si Willow Smith, care la frageda ei varsta, are o impresionanta experienta de viata.

Adolescenta, in varsta de 14 ani, a trecut prin mai multe schimbari de coafura in ultimul an decat unele femei intr-o viata intreaga. Dupa ce a fost, pe rand, bruneta si blonda, acum a ajuns sa fie de nerecunoscut si sa atraga atentia cu fiecare imagine publicata.

Nu stim daca are cei mai indulgenti parinti din lume sau o personalitate foarte puternica, cert este insa ca de cativa ani incoace Willow Smith face numai ce o taie capul in materie de look.

Pe langa vestimentatia rebela, de inspiratie punk pe care o afiseaza preadoescenta, si schimbarile de coafura fac parte din micile ei placeri cotidiene.

 

Willow, care si-a lansat prima melodie la doar 9 ani, a fost de multe ori criticata pentru ca se comporta mult mai matur decat varsta ei.

Tatal ei, actorul Will Smith, a recunoscut intr-un interviu pentru revista "People" ca Willow este incapatanata si greu de controlat: "Avand 2 baieti si o fata, realizez ca baietii fac probleme acasa la altii, iar fetele aduc problemele acasa. Ne chinuim sa stabilim reguli corecte pentru baieti si pentru Willow, dar ea nu le accepta deloc".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni