• PRO TV
  • Surpriza de proportii pentru Criss, de Ziua Indragostitilor. Ce a facut Vlad in fata tuturor, intr-un mall din Capitala

Surpriza de proportii pentru Criss, de Ziua Indragostitilor. Ce a facut Vlad in fata tuturor, intr-un mall din Capitala

Surpriza de proportii pentru Criss, de Ziua Indragostitilor. Ce a facut Vlad in fata tuturor, intr-un mall din Capitala

De Valentine’s Day, Criss si Vlad au venit special la cabina ProFM din Afi Palace Cotroceni unde toti ascultatorii au avut sansa sa castige un frumos inel de aur cu diamant, inchis in cea mai mare inima de gheata.

Dupa ce au lansat in premiera la radio noul lor single, “Run for love” compus de Ionut Radu aka John Puzzle, Vlad i-a facut lui Criss o surpriza de Ziua Indragostitilor.

“El imi spusese aseara ca va lua dimineata un bagaj mai mare cu haine pe care trebuie sa i le dea mamei lui. Nici nu m-am gandit ca inauntru era ceva pentru mine”, a povestit Criss, inca emotionata de gestul pe care l-a facut iubitul ei. 

El a scos din senin un buchet de flori in timp ce ea le povestea ascultatorilor ProFM in direct ca aceasta melodie, cea de a treia de pe albumul “Aprinde un vis”, este foarte speciala pentru ei si de aceea au ales sa o lanseze de Valentine’s Day. Vlad si-a declarat iubirea inclusiv ingenunchind in fata ei si a inimii de gheata ProFM, cu care cei doi au facut multe fotografii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni