• PRO TV
  • Criss a incheiat semestrul I, la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti", cu media 9,85

Criss a incheiat semestrul I, la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti", cu media 9,85

Criss a incheiat semestrul I, la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti", cu media 9,85

Desi are un program extrem de incarcat, Criss, jumatatea trupei ONE, a incheiat semestrul I al clasei a XI-a cu media 9,85.

Pentru Criss, nici o zi nu seamana cu cealalta: are filmari, concerte, repetitii sau cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, insa tanara nu neglijeaza scoala.

Criss este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti" si invata de fiecare data cand are putin timp liber, dovada fiind catalogul: tanara are aproape numai medii de 10.

Si iubitul sau, Vlad, cealalta jumatate a trupei ONE, acorda o importanta foarte mare studiilor. Tanarul este student in primul an la Facultatea de Actorie din cadrul UNATC, unde a fost admis al doilea.

Criss si Vlad, adica trupa ONE, au lansat de Ziua Indragostitilor un nou single, "Run for love" (by John Puzzle), o piesa perfecta pentru toti cei care se iubesc!

"Run for love", compus de John Puzzle, este un single plin de iubire si optimism. "Noua noastra piesa vorbeste despre fericirea si libertatea pe care o simti cand iubesti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi il traim in fiecare zi", au spus Criss si Vlad.  

Piesa “Run for love” este extrasa de pe albumul de debut al trupei ONE, “Aprinde un vis”, un material discografic ce contine noua piese originale, precum primul lor single, “Un nou inceput”, “Till The End Of Time” (by Play and Win), “Down Down”, “Aprinde un vis”, sau “Only Lie”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni