• PRO TV
  • Asa ceva ar da fiori oricui. Ce a aflat Nicole Cherry la filmarile celui mai nou videoclip

Asa ceva ar da fiori oricui. Ce a aflat Nicole Cherry la filmarile celui mai nou videoclip

Asa ceva ar da fiori oricui. Ce a aflat Nicole Cherry la filmarile celui mai nou videoclip

Nicole Cherry tocmai a lansat clipul piesei "Phenomeno", insa cu siguranta nu va uita prea curand filmarile, care ar fi dat fiori si celor mai curajosi din fire.

Nicole Cherry si echipa condusa de regizorul Alex Ceausu au lucrat de zor la clipul single-ului "Phenomeno", fara sa banuiasca macar ca numele piesei va capata o semnificatie bizara chiar la filmari.

Timp de mai bine de 16 ore, Nicole si echipa au tras dubla dupa dubla intr-un loc care poate baga usor in sperieti pe oricine. Desi la prima vedere Palatul Ghica pare un loc ca oricare altul, cei prezenti au descoperit ca lucrurile nu stau deloc asa.

"In timp ce filmam, am aflat ca palatul are un beci bantuit de fantome, despre care se spune ca nu au liniste deloc. Se pare ca acolo s-au gasit si instrumente de tortura. Probabil ca aceste 'povesti' se datoreaza faptului ca in 1948 a trecut in subordinea Securitatii si cine stie ce atrocitati s-or fi petrecut pe acolo", a spus Alex Ceausu, pentru Cancan.ro.



Filmarile au decurs fara incidente neasteptate sau fenomene paranormale, iar regizorul se arata chiar amuzat de descoperirea facuta.

"Am avut noroc, nu s-a intamplat nimic dubios. Oricum, eram peste 100 de oameni, nu cred ca ne faceau fata. Eram pregatit sa ma iau la tranta si cu mama spiritelor, numai sa imi iasa treaba bine", a declarat el razand.

Nicole Cherry a debutat in muzica anul trecut, pe cand avea doar 14 ani. Tanara a lansat melodia "Memories", care s-a bucurat de un succes rasunator si care i-a adus numeroase premii. Marea dorinta a cantaretei este, insa, sa castige un trofeu Grammy.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni