• PRO TV
  • Noul star al muzicii romanesti face senzatie pe YouTube. Piesa lui a strans deja 12 milioane de afisari

Noul star al muzicii romanesti face senzatie pe YouTube. Piesa lui a strans deja 12 milioane de afisari

Noul star al muzicii romanesti face senzatie pe YouTube. Piesa lui a strans deja 12 milioane de afisari

In copilarie, nu visa ca va ajunge unul dintre cei mai ascultati si apreciati artisti din Romania si ca piesele sale vor rasuna pe toate posturile de radio. 

Vescan, tanarul care a devenit cunoscut gratie melodiilor "In dreapta ta", un featuring cu Alina Eremia si "Piesa mea preferata", alaturi de Kamelia, si-a inceput cariera cu muzica underground, la Cluj. 

Ambele melodii s-au bucurat de un succes ametitor pe Youtube, unde "Piesa mea preferata" a strans peste 12 milioane de vizualizari, devansand astfel cantareti celebri din Romania.

"Piesa mea preferata" nu este despre o fata anume. Am avut vreo 3-4 relatii pana acum in urma carora pot sa scriu si romane, n-as putea concentra totul intr-o piesa, doua. Am trecut prin multe situatii si mai serioase si mai comice de-a lungul timpului. Piesa "In dreapta ta"... este ca o amintire despre o perioada draga, e ca o scrisoare trimisa unei foste prietene care "a fost acolo", spunea Vescan intr-un interviu acordat apropo.ro.

Dupa colaborarea cu Kamelia si Alina Eremia, Vescan marturiseste ca ar fi deschis sa colaboreze cu orice artist din Romania, cat timp sunt pe aceeasi lungime de unda si se pot intelege.

"Sunt multe voci bune in tara. Nu pot sa zic de acum ca as colabora cu X. Daca ne intalnim in studio, radem, bem o cafea, ne apucam de treaba impreuna si iese ceva, e o chimie intre noi, colaborez cu orice om care lasa aroganta acasa sau la intrarea in studio si canta bine. As face o piesa cu orice fata talentata, dar din pacate nu pot sa fac asta. Ami, spre exemplu, mi se pare o voce exceptionala, are o sensibilitate rara in voce. si Delia imi place mult...", a mai spus Vescan.

)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni