• PRO TV
  • Nimanui nu-i vine sa creada ca sunt impreuna. Cum arata iubitul acestei femei: FOTO

Nimanui nu-i vine sa creada ca sunt impreuna. Cum arata iubitul acestei femei: FOTO

Nimanui nu-i vine sa creada ca sunt impreuna. Cum arata iubitul acestei femei: FOTO

Darren Donaghey si Kate Cathart formeaza unul dintre cele mai neobisnuite cupluri. Cei doi au castigat recent o excursie de doua saptamani in Grecia, dupa ce barbatul a trimis poze cu ei doi la un concurs pentru cele mai neasteptate perechi din Marea Britanie.

Darren se poate considera un barbat norocos: desi e departe de a arata ca Tom Cruise, dupa cum glumeste logodnica lui, a reusit sa cucereasca o femeie dupa care toti intorc capul pe strada. Kate este o blonda superba, inalta, supla, cu forme extrem de generoase si cu un zambet seducator. Dar aspectul fizic este mai putin important, iar personalitatea e cea care face diferenta, spun cei doi tineri, care au impreuna un baietel de doi ani si planuiesc sa se casatoreasca la vara.


 

El lucreaza ca agent de vanzari, ea este coafeza, iar relatia lor dureaza de mai bine de opt ani. "Il iubesc mult pe Darren, iar felul cum arati nu este totul. Poate ca nu e la fel de chipes ca Tom Cruise, dar frumusetea trece cu anii, personalitatea ramane aceeasi", spune Kate.

"Se intampla de multe ori sa iesim in oras, iar diversi barbati sa incerce sa o agate pe Kate, gandindu-se ca in niciun caz nu este cu mine. Chiar si cand mergem impreuna la supermarket, ceilalti barbati se uita ciudat la mine si stiu ce inseamna privirile lor", a povestit si Darren. Cei doi vor folosi excursia de doua saptamani in Grecia ca luna de miere, dupa nunta care va avea loc in august.



Sursa: Daily Mail

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni