• PRO TV
  • J. Balvin, idila neasteptata in noul videoclip, alaturi de o artista din Romania. Cu ce blonda sexy s-ar fi cuplat interpretul piesei "Tranquila"

J. Balvin, idila neasteptata in noul videoclip, alaturi de o artista din Romania. Cu ce blonda sexy s-ar fi cuplat interpretul piesei "Tranquila"

J. Balvin, idila neasteptata in noul videoclip, alaturi de o artista din Romania. Cu ce blonda sexy s-ar fi cuplat interpretul piesei "Tranquila"

Dupa ce a colaborat cu Inna, cantaretul J. Balvin le-a facut o noua surpriza fanilor sai, alaturi de o alta cunoscuta artista autohtona. Cei doi au lansat, astazi, videoclipul piesei "I Want Cha".

Xonia si J. Balvin au filmat in mai multe studiouri din Bucuresti, iar videoclipul este unul incendiar, cu o coregrafie incitanta. Mai mult, se pare ca intre cei doi s-a infiripat si o poveste de dragoste, iar tacerea celor doi nu face decat sa alimenteze speculatiile.

 

Potrivit protvmagazin.ro, Xonia a raspuns evaziv cand a fost intrebata daca ea si artistul columbian formeaza un cuplu: "Eu vorbesc cu J Balvin de un an, colaboram la o piesa. Avem foarte multe lucruri in comun: pasiunea de a merge la sala sa ne intretinem, sa avem o viata sanatoasa. La filmare am avut numai fructe si legume si toata lumea ne intâmpla > si noi doi le spuneam >. Eu am fost invatata sa las lucrurile sa se intâmple... Nu stiu ce o sa fie cu J, dar noi ne intelegem bine. Daca o sa fie ceva, o sa fie. Oricum, cu noul meu single voi merge si in partea de sud a Americii... Asa ca el vine aici, eu merg acolo...".

Extrem de sexy si sigura pe ea, blonda isi doreste sa devina cat mai cunoscuta, pe plan muzical, si mizeaza pe vocea de privighetoare, dar si pe trupul apetisant, iar o relatie cu J. Balvin nu ar face decat sa-i sporeasca notorietatea.

Aflata in plina ascensiune muzicala, artista se pregateste sa lanseze mai multe piese pentru diverse teritorii, si spera sa dea lovitura si sa atinga succesul Innei, pe plan international. Mai mult, in vara acestui an, ea va canta in deschiderea concertului din Bucuresti a celebrei formatii britanice Blue, de la Sala Palatului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni