• PRO TV
  • Eurovision 2014: Paula Seling si Ovi au filmat clipul piesei "Miracle", cu care ne vor reprezenta in competitie: VIDEO

Eurovision 2014: Paula Seling si Ovi au filmat clipul piesei "Miracle", cu care ne vor reprezenta in competitie: VIDEO

Eurovision 2014: Paula Seling si Ovi au filmat clipul piesei "Miracle", cu care ne vor reprezenta in competitie: VIDEO

"Miracle", melodia cu care Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la EUROVISION 2014, are un nou videoclip.

Aflati pe ultima suta de metri cu promovarea melodiei "Miracle", Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei, au finalizat videoclipul melodiei cu care ne vor reprezenta la Eurovision 2014.

Clipul spune povestea miracolului renasterii naturii, in imagini de o frumusete deosebita. Intr-o camera degradata, cu interior scorojit, incepe ploaia, care se prelinge peste tot - in interior, pe peretii camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a patruns in toate ungherele face posibila renasterea naturii si transformarea interiorului intr-un tot viu.

Videoclipul piesei "Miracle" a fost filmat intr-un timp-record, o zi, insa editarea si efectele vizuale introduse in videoclip au mai necesitat cateva zile de lucru pentru echipa coordonata de regizorul Alex Ceausu.

"«Miracolul» nostru a inceput, pentru mine, in iunie, anul trecut, cand am compus piesa alaturi de Philip Halloun, si a continuat in toamna, cand intram in studio, in Oslo, cu Beyond51 si incepeam munca la productia piesei. E o bucurie sa vad astazi forma completa acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesionisti adevarati, precum regizorul Alex Ceausu si coregrafa Judith State", a declarat Ovi.

La randul ei, Paula Seling a vorbit despre mesajul videoclipului si despre efortul realizarii lui. "Imi place mult viziunea lui Alex Ceausu. Clipul vorbeste despre miracolul vietii, venit din alt miracol - al iubirii. In camera goala renaste natura dintr-un alt miracol - apa, sursa vietii. Lumea este plina de miracole, depinde doar de noi sa le percepem, lucru pe care, intr-o alta forma, il spune si Albert Einstein. Filmarile au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, intr-o casa fara incalzire, prin care batea vantul, unde mai apoi ne-a plouat artificial si ne-a suflat taifunul. E bine ca nu am racit, desi am suferit, ceva timp, de frig, cantand in ploaie si vant. in final, videoclipul este… miraculos. Speram sa va placa", a afirmat cantareata.



Concursul cantecului european EUROVISION se va desfasura in acest an la Copenhaga (Danemarca), pe 6, 8 si 10 mai, si va fi transmis in direct in Romania de TVR.

Romania va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision 2014, care se va desfasura pe 8 mai, la Copenhaga, in Danemarca. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.

Eurovision Song Contest 2014 se va desfasura in Copenhaga, dupa ce editia de anul trecut a concursului a fost castigata de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".



Cezar Ouatu,
reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea in concursul a carui finala a avut loc, in luna mai, la Malmö Arena (Suedia). Cezar a participat la Eurovision 2013 cu piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur).

EUROVISION este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat fara intrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre artistii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numara: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Cele mai bune performante ale Romaniei la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi - Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu - Atena, 2006). Melodia romaneasca cu cel mai mare punctaj obtinut in finala Eurovision (172 de puncte) este "Tornero", compusa de Eduard Circota si interpretata de Mihai Traistariu.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni