• PRO TV
  • Monica Gabor e istorie! Irinel Columbeanu se iubeste acum cu o actrita tanara, blonda si sexy: FOTO

Monica Gabor e istorie! Irinel Columbeanu se iubeste acum cu o actrita tanara, blonda si sexy: FOTO

Monica Gabor e istorie! Irinel Columbeanu se iubeste acum cu o actrita tanara, blonda si sexy: FOTO

Relatia dintre milionarul Irinel Columbeanu si actrita Elena Constantin este din ce in ce mai serioasa, scrie Cancan.ro. Cei doi se iubesc atat de mult incat nu pot sta departe unul de celalalt nici macar un weekend, asa ca Irinel face mereu naveta Izvorani-Brasov.

Irinel Columbeanu este numai un zambet, iar inima sa tresare din nou, de fericire. S-a indragostit fulgerator de frumoasa actrita Elena Constantin, pe care a pus ochii inca de la sfarsitul anului trecut, iar relatia lor evouleaza cu pasi repezi.

Chiar daca locuiesc in orase diferite, Irinel la Snagov, iar Elena in Brasov, acest lucru nu sta in calea fericirii lor. Irinel face naveta Izvorani-Brasov aproape saptamanal, iar atunci cand nu merge el la ea, vine Elena in Capitala, potrivit Cancan.ro.



Si weekend-ul trecut s-au vazut si au petrecut clipe minunate impreuna. Au mers si la salonul patronat de actrita, din centrul Brasovului, iar Irinel chiar s-a lasat pe mana unei coafeze de acolo, care l-a tuns putin si l-a aranjat. A fost foarte incantat de rezultat, lucru ce se poate observa cu usurinta pe fata lui, in fotografie. De 1 Mai, cei doi petrec tot impreuna, de data aceasta si cu micuta Irina alaturi, cel mai probabil pe litoralul romanesc.



Monica Gabor nu si-a mai vazut fetita de aproape un an, astfel ca relatia dintre cele doua s-a cam racit. Noua iubita a lui Irinel, actrita Elena Constantin, a cunoscut-o pe Irina de Paste si a fost fermecata de aceasta. Simpatia a fost una reciproca, astfel ca cele doua se inteleg de minune. Se joaca impreuna, stau de povesti, chiar deseneaza. Elena si-a luat foarte in serios rolul de "mama vitrega" si intotdeauna il intreaba pe Irinel ce mai face fetita.

Irinel Columbeanu si Elena Constantin formeaza un cuplu si pe micile ecrane. Ei au aparut intr-un episod dintr-un sitcom romanesc, iar Elena este foarte incantata de acest lucru. "Prietenii m-au felicitat, au spus ca m-am descurcat de minune. Acum sunt curioasa ce parere vor avea si dupa urmatorul episod, caci vom mai aparea in acel sitcom. Sunt la inceputul carierei de actrita si imi place foarte mult, asa ca nu am de gand sa ma opresc aici. Imi doresc sa fac o meserie din asta, asa ca voi munci cat va fi nevoie pentru a dovedi ca pot", a spus Elena Constantin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni