• PRO TV
  • Clipe de cosmar pentru Nicoleta Luciu. Ce a aflat bruneta

Clipe de cosmar pentru Nicoleta Luciu. Ce a aflat bruneta

Clipe de cosmar pentru Nicoleta Luciu. Ce a aflat bruneta

In urma cu cateva luni, Nicoleta Luciu vorbea in premiera, "La Maruta", despre problemele pe care le are in familie din cauza tatalui sau alcoolic. Acum, bruneta trece prin clipe grele dupa ce tatal ei a cazut din nou in patima alcoolului.

Nicoleta Luciu a acceptat sa vorbeasca despre problemele cu tatal sau in urma cu cateva luni, "La Maruta", unde a povestit ca a avut o copilarie nefericita si ca tatal sau a fost extrem de sever. Atat ea cat si sora ei, Iuliana, au plecat de foarte tinere de acasa, luandu-si viata in propriile maini, in timp ce mama lor l-a parasit pe Ion Luciu pentru a-si reface viata.

Dupa marturisirile dureroase ale Nicoletei, tatal ei a acceptat sa mearga la medic si sa faca primul pas pentru a scapa de viciul care i-a distrus familia.Barbatul a acceptat ajutorul fiicei si a mers la medici pentru o serie de investigaţii de specialitate, care au constatat ca nu este tocmai sanatos.

„Are un ficat gras, care nu e tocmai sanatos. Ficatul dvs. este afectat, dar nu are aspect de ciroza. Splina este si ea marita", i-a spus medicul in urma raportului medical. 

Avertizarile sumbre ale medicilor nu par sa fi fost suficient de convingatoare pentru Ion Luciu. Cancan.ro scrie ca barbatul s-ar fi reapucat de baut, fapt recunoscut de altfel si de Ion Luciu. Acesta a marturisit ca se simte singur si abandonat de fiicele sale, asa ca s-a refugiat in alcool: 

"Pai ce sa fac? Fetele nu vorbesc cu mine, nu reusesc sa dau de ele. Stiu ca au fost plecate in vacanta, dar cat?De ce nu ma suna? Vreau sa vorbesc cu ele. De suparare am facut asta(n.r: a baut alcool). Vreau sa stau cu ele, sa le vad, sa imi vad nepotii", a declarat acesta, pentru CANCAN.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni