• PRO TV
  • Sore Mihalache, intr-o rochie mulata, de un rosu pasional. Cum arata vedeta in cea mai sexy tinuta purtata pana acum:"Asta da schimbare"

Sore Mihalache, intr-o rochie mulata, de un rosu pasional. Cum arata vedeta in cea mai sexy tinuta purtata pana acum:"Asta da schimbare"

Sore Mihalache, intr-o rochie mulata, de un rosu pasional. Cum arata vedeta in cea mai sexy tinuta purtata pana acum:"Asta da schimbare"

Sore este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, iar de cate ori publica cate ceva pe pagina sa de Facebook, vedeta atrage o multime de comentarii si de aprecieri.

De curand, Sore a postat o imagine in care apare imbracata intr-o rochie de un rosu aprins, cu un decolteu ravasitor, o tinuta mulata care i-a pus in valoare picioarele extrem de sexy si intens lucrate in sala de sport.

Imaginea face parte dintr-o sedinta foto, iar Sore a avut una dintre cele mai sexy si mai indraznete aparitii de pana acum. Daca de obicei opteaza pentru tinute cuminti si lejere care sa ii permita sa se desfasoare in voie, de aceasta data vedeta a stralucit in fata camerelor de fotografiat, iar fanii au fost extrem de incantati.

"Esti superba", "Asta inseamna frumusete", "Perfecta", sau "Cand vezi o asa poza spui WOW", au fost doar cateva dintre reactiile celor care au vazut poza. Majoritatea nu au recunoscut-o pe vedeta, ba chiar mai mult decat atat au facut si colaje cu o poza de la inceputul carierei si cu cea de acum, iar diferenta este una mai mult decat vizibila. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni