• PRO TV
  • Andra, asa cum fanii nu au mai vazut-o niciodata imbracata. Cum arata tinuta cu care artista i-a uimit

Andra, asa cum fanii nu au mai vazut-o niciodata imbracata. Cum arata tinuta cu care artista i-a uimit

Andra, asa cum fanii nu au mai vazut-o niciodata imbracata. Cum arata tinuta cu care artista i-a uimit

Andra este una dintre cele mai indragite artiste de la noi din tara care a cucerit publicul cu frumusetea naturala pe care o poseda, dar si cu felul ei de a fi.

Daca de cele mai multe ori o vedem imbracata in tinute sexy, rochii, fuste si alte elemente vestimentare feminine, de curand, vedeta a postat pe pagina de Facebook o fotografie care i-a uimit pe fani.

Frumoasa cantareata a publicat o imagine in care apare imbracata intr-o tinuta business, cu un aer masculin, dar care a reusit sa ii puna vedetei in evidenta trupul tras prin inel. Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni mulati, o camasa alba purtata lejer si un sacou negru. Atitudinea pe care a adoptat-o a fost una pe masura tinutei, iar la capitolul accesorii Andra a ales o pereche de ochelari stil aviator.

Cu parul lasat lejer pe spate si buclat si ruj rosu, vedeta a reusit sa-si impresioneze fanii, iar complimentele au fost pe masura vestimentatiei: "Wow ce bine iti sta asa! Esti minunata cu orice ai fi imbracata! Love", "Andra, esti cea mai frumoasa si talntata din Romania. Nu am cuvinte sa te descriu. Te iubesc", sau "Foarte frumoasa, superba", au fost doar cateva dintre mesajele trimise de fani. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni