• PRO TV
  • Cel mai neobisnuit selfie din lume. De ce a apelat o femeie la aceasta metoda in timp ce suferea un atac cerebral

Cel mai neobisnuit selfie din lume. De ce a apelat o femeie la aceasta metoda in timp ce suferea un atac cerebral

Cel mai neobisnuit selfie din lume. De ce a apelat o femeie la aceasta metoda in timp ce suferea un atac cerebral

O femeie de origine canadiana si-a facut un selfie-video in timp ce suferea un atac cerebral si in acest fel i-a ajutat pe doctori sa-si dea seama ce se intampla de fapt cu ea.

In luna aprilie, Stacey Yepes a mers la camera de garda dupa ce a observat ca are probleme in vorbire, iar muschii fetei nu o mai ajuta. Dupa ce a fost supusa la nenumarate teste, femeia a fost trimisa acasa, iar medicii au pus totul pe seama stresului.

Doua zile mai tarziu Yepes era la volanul masinii sale si si-a dat seama ca partea dreapta a corpului nu mai raspunde comenzilor date de creier. A oprit masina si a inceput sa filmeze cu telefonul mobil ceea ce i se intampla. 

"Acelasi lucru se intampla din nou", a spus Ypes in video si a mai incercat sa zambeasca si sa ridice mana dreapta, dar fara succes. Materialul l-a trimis pe contul de youtube la University Health Network din Toronto. Filmuletul realizat de femeie i-a ajutat pe medici sa-i puna un diagnostic imediat: atac cerebral. Testele ulterioare au demonstrat ca simptomele femeii sunt cauzate de arteroscleroza, iar inca de atunci femeie a inceput un tratament sub supraveghere medicala.

Yepes a marturisit ca a realizat acest selfie numai pentru a le demonstra celor care nu credeau ca simpotomele ei nu sunt cauzate de stres si ca este vorba de o problema mult mai grava.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni