• PRO TV
  • O mai stii pe Adriela Morar de la "Dansez pentru tine"? Uite cum arata tenul brunetei cand este fotografiat de aproape

O mai stii pe Adriela Morar de la "Dansez pentru tine"? Uite cum arata tenul brunetei cand este fotografiat de aproape

O mai stii pe Adriela Morar de la "Dansez pentru tine"? Uite cum arata tenul brunetei cand este fotografiat de aproape

Adriela Morar a facut furori atunci cand a intrat pe rigul dansului alaturi de Smiley. Frumoasa bruneta a cucerit intreaga audienta cu frumusetea naturala pe care o poseda, dar nici atunci cand a fost vorba de dans si de multa munca pe ring, Adriela nu s-a dat la o parte.

La 7 ani de la terminarea concursului, Adriela este neschimbata. Bruneta focoasa are o silueta de invidiat, iar de fiecare data cand posteaza cate o poza pe Facebook, primeste o multime de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Adriela se numara printre femeile din Romania care nu ar trebui sa-si faca griji atunci cand vine vorba despre probleme ale tenului. Bruneta este posesoarea unui ten fara imperfectiuni, si chiar si atunci cand este fotografiata de aproape, chipul ei arata natural.

Indiferent daca este machiata sau nu, Adriela are un ten de invidiat, iar trasaturile chipului ii confera o eleganta pe care orice femeie si-ar dori sa o aiba. Din orice unghi ar fi fotografiata, Adriela arata la fel de bine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni