• PRO TV
  • A fost declarat cel mai urat caine din intreaga lume: "Ori e cel mai urat catel, ori cel mai dragut sobolan". Cum arata animalul 

A fost declarat cel mai urat caine din intreaga lume: "Ori e cel mai urat catel, ori cel mai dragut sobolan". Cum arata animalul 

A fost declarat cel mai urat caine din intreaga lume: "Ori e cel mai urat catel, ori cel mai dragut sobolan". Cum arata animalul 

Un catel pe nume Peanut (Aluna) a fost declarat cel mai urat caine din lume, iar fotografiile cu el au acaparat internetul.

Povestea animalutului este insa una cat se poate de trista. Peanut, in varsta de 2 ani, a fost abuzat si a suferit arsuri grave pe vremea cand era doar un pui, apoi a petrecut 9 luni intr-un adapost pentru animale, pana cand a fost adoptat de stapana sa actuala, Holly Chandler.

Citeste si:
ROMANCA desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, de o revista pentru barbati

Pentru ca a castigat titlul de cel mai urat catel din lume, animalul a primit si un cec in valoare de 1.500 de dolari, iar stapana sa vrea sa-i foloseasca imaginea pentru o campanie impotriva abuzului asupra animalelor.

 

1 din 3 tineri se confrunta cu asta! Cum poti sa scapi de problema in 7 pasi

 

"Mie nu mi se pare asa urat, dar asta au hotarat juratii. Este ca si cand ar fi copilul meu. A suferit mult. Din cauza arsurilor, nu poate sa inchida ochii si lacrimeaza adeseori", a povestit Holly Chandler pentru Fox News.

In emisiunea lui Jimmy Kimmel, lui Peanut i s-a pregatit o adevarata transformare dupa ce prezentatorul l-a descris ca fiind "fie cel mai urat caine din lume, fie cel mai dragut sobolan". 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni