• PRO TV
  • Fiica Loredanei, look de senzatie. Cum arata Elena atunci cand apeleaza la trucurile de infrumusetare

Fiica Loredanei, look de senzatie. Cum arata Elena atunci cand apeleaza la trucurile de infrumusetare

Fiica Loredanei, look de senzatie. Cum arata Elena atunci cand apeleaza la trucurile de infrumusetare

Intotdeauna o prezenta "magica", Loredana capteaza atentia cu fiecare aparitie. Daca la televizor vine intotdeauna aranjata la patru ace, perfect fardata si coafata si in cele mai elegante si extravagante tinute, iata ca, in viata de zi cu zi, antrenoarea de la "Vocea Romaniei" se comporta ca o femeie normala si este o mama extraordinara.

De curand, Loredana a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu fiica ei, iar de aici si pana la cele peste 4.000 de like-uri nu a mai fost decat un pas.

Elena a fost fotografiata de celebra sa mama. La vederea imaginii, fanii au reactionat imediat si i-au transmis ei cele mai frumoase complimente:"Foarte Frumoase", "Sunteti foarte frumoase!!!!", "Superba ca mama ei" au fost numai cateva dintre mesajele trimise de catre prietenii virtuali ai artistei.

Loredana a mai publicat fotografii cu fiica sa, iar cei care au vazut imaginile nu au putut sa nu observe cat de mult seamana Elena cu mama sa, ba mai mult decat atat, au transmis ca cele doua seamana ca doua picaturi de apa. 

 

La multi ani Elena!!!!! Te iubesc puiul meu!!!La multi Constantine!!! Sa va fie numai bine!!!!❤️❤️❤️

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni