• PRO TV
  • Si-au sarbatorit fiecare aniversare timp de 31 de ani in acelasi loc, pana cand el a murit. Ce au facut angajatii restaurantului pentru vaduva indurerata e cu adevarat emotionant

Si-au sarbatorit fiecare aniversare timp de 31 de ani in acelasi loc, pana cand el a murit. Ce au facut angajatii restaurantului pentru vaduva indurerata e cu adevarat emotionant

Si-au sarbatorit fiecare aniversare timp de 31 de ani in acelasi loc, pana cand el a murit. Ce au facut angajatii restaurantului pentru vaduva indurerata e cu adevarat emotionant

Un cuplu si-a sarbatorit aniversarea casatoriei timp de 31 de ani in acelasi restaurant, pana cand barbatul a murit, lasand in urma o vaduva indurerata.

Desi i-a fost extrem de greu, femeia a decis sa nu renunte la traditia de a merge la restaurantul Red Lobster, preferatul sotului sau, iar cand angajatii localului au aflat de tragedie i-au facut femeii cea mai frumoasa surpriza.

Restaurantul le-a oferit vaduvei si fiicei sale o masa din partea casei si un biletel in care ii ofereau condoleante si cateva ganduri bune, iar gestul angajatilor a devenit viral pe internet.

"Ne pare rau sa auzim ca sotul dumneavoastra a decedat, dar va apreciem loialitatea si faptul ca v-ati petrecut fiecare aniversare din ultimii 31 de ani alaturi de noi. De aceea, masa este din oartea casei! Va asteptam sa va petreceti si urmatoarea aniversare tot alaturi de noi. Cu sinceritate, Red Lobster şi chelnerita dumneavoastră, Taylor", scrie pe biletul publicat de fiica femeii pe Reddit.

Dupa ce povestea a devenit virala, Today.com i-a luat un interviu cheleritei care s-a gandit sa faca acest gest frumos pentru familia indurerata: "A fost grozav ca a fost apreciat ce am facut, insa nu a fost necesar pentru ca a fost placerea mea sa ii servesc. Erau un cuplu minunat! Cand m-am intors la masa pentru a le multumi ca au venit, vaduva m-a imbratisat plangand. I-am spus sa se opreasca pentru ca o sa incep si eu sa plang", a povestit chelnerita.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni