• PRO TV
  • Parodia cu care o trupa din Spania isi bate joc de romani a stranit controverse incinse: "Trebuie interzisa imediat". Ce mesaj jignitor are piesa "Soy un rumano en Madrid" - VIDEO

Parodia cu care o trupa din Spania isi bate joc de romani a stranit controverse incinse: "Trebuie interzisa imediat". Ce mesaj jignitor are piesa "Soy un rumano en Madrid" - VIDEO

Parodia cu care o trupa din Spania isi bate joc de romani a stranit controverse incinse: "Trebuie interzisa imediat". Ce mesaj jignitor are piesa "Soy un rumano en Madrid" - VIDEO

Un ONG care militeaza pentru drepturile romanilor plecati din tara cere conducerii Youtube sa scoata melodia "Soy un rumano en Madrid", sustinand ca aceasta induce ideea ca grupul romanilor din Spania ar fi format din prostituate si hoti de portofele.

Reprezentantii YouTube au declarat joi, pentru MEDIAFAX, referitor la melodia "Soy un rumano en Madrid", ca, in conditiile in care un video raportat incalca regulile comunitatii YouTube, el va fi eliminat de pe acest site.

"Utilizatorii de YouTube au la dispozitie instrumente prin care pot raporta continut care incalca regulile comunitatii YouTube. Daca un video raportat incalca aceste reguli, il vom elimina de pe YouTube", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii YouTube.

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE) sustin ca desi are numai patru zile de cand este postata, melodia "Soy un rumano en Madrid" a reusit sa trezeasca, pe de-o parte, indignarea comunitatii romanesti din Spania si, pe de alta parte, simpatia grupurilor extremiste si xenofobe spaniole.

"Melodia, postata sub genericul Parodia de Torbe, pe langa alte jigniri, induce ideea ca grupul romanilor din Spania ar fi format din prostituate si hoti de portofele", arata FADERE, intr-un comunicat de presa transmis joi agentiei MEDIAFAX.

"Cerem tuturor romanilor care vor vedea aceasta melodie sa o marcheze cu «nu apreciez», aceasta fiind forma in care vom arata conducerii Youtube ca dorim scoaterea ei", se mai arata in comunicatul citat.

Citeste mai multe pe Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni