• PRO TV
  • Acest om al strazii a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce i se intampla. Gestul pe care nu-l va uita niciodata

Acest om al strazii a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce i se intampla. Gestul pe care nu-l va uita niciodata

Acest om al strazii a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce i se intampla. Gestul pe care nu-l va uita niciodata

Oamenii strazii nu au de obicei parte de nicio surpriza din partea celor din jur atunci cand vine ziua lor, dar acest om a avut parte de cel mai frumos gest din viata lui.

In ziua in care a implinit 66 de ani, un om al strazii s-a trezit cu un barbat langa el, un om care i-a facut cel mai frumos cadou de ziua lui. I-a adus cateva lucruri de care are nevoie in viata de zi cu zi, iar gestul l-a impresionat pana la lacrimi pe batranelul simpatic.

Citeste si: Plange si e suparata, dar ce se intampla in secunda urmatoare te va face sa razi. Bebelusul care a cucerit internetul

Daca in fiecare an de ziua lui mergea in oras ca sa asiste la un spectacol in strada, de aceasta data nu a mai putut sa faca acest lucru pentru ca varsta a inceput sa isi spuna cuvantul.

Ceea mai mare dorinta a lui, aceea de a merge la un film de ziua lui, a fost si ea indeplinita. Barbatul care i-a adus cadoul i-a dat si cativa bani pentru a putea sa mearga la film, iar in acel moment lacrimile au inceput sa curga pe obrajii batranelului. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni