• PRO TV
  • Extravaganta de vedeta: Mariah Carey va plati aproape 200.000 de dolari pentru o vacanta a cainilor ei

Extravaganta de vedeta: Mariah Carey va plati aproape 200.000 de dolari pentru o vacanta a cainilor ei

Extravaganta de vedeta: Mariah Carey va plati aproape 200.000 de dolari pentru o vacanta a cainilor ei

Cantareata americana Mariah Carey va plati 115.000 de lire sterline (193.500 dolari) pentru a-i trimite pe cei opt caini ai sai intr-o vacanta de lux, in Marea Britanie.

Mariah Careyin varsta de 44 de ani, va plati 100.000 de lire sterline pentru a-si trimite cei opt caini cu avionul in Marea Britanie si inca 15.000 de lire sterline pentru ca animalele ei de companie sa petreaca un sejur in luxosul hotel pentru caini The Paws Seasons din Bristol, informeaza contactmusic.com.

"Cainii ei vor fi spalati, pieptanati, plimbati in fiecare zi. Ei vor dormi fiecare in patul sau, iar un maestru bucatar va pregati pentru ei meniuri personalizate, in functie de indicatiile primite de la Mariah", a declarat o sursa pentru revista Heat.

Hotelul pentru caini The Paws Seasons ii taxeaza cu 60 de lire sterline pe zi pe stapanii animalelor care isi petrec un sejur in acest stabiliment, insa cainii cantaretei americane - care se numesc Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. si Squeak E. Beans - vor avea parte de o serie de facilitati suplimentare.

Citeste mai multe pe Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni