• PRO TV
  • Andreea Balan, imagine pe placul tuturor barbatilor. S-a fotografiat doar in lenjerie intima si a publicat poza pe net

Andreea Balan, imagine pe placul tuturor barbatilor. S-a fotografiat doar in lenjerie intima si a publicat poza pe net

Andreea Balan, imagine pe placul tuturor barbatilor. S-a fotografiat doar in lenjerie intima si a publicat poza pe net

Desi ce a trecut prin cele mai triste momente din viata sa cand a aflat din presa ca cel alaturi de care a stat opt ani de zile si alaturi de care si-a construit o casa si-a gasit fericirea in bratele altei femei, acum Andreea Balan pare mai fericita ca niciodata.

Dupa despartirea de Keo, Andreea s-a concentrat pe cariera artistica si pe vacante. De curand, noua relatie a vedetei a tinut primele pagini ale publicatiilor. Se pare va artista si-a gasit fericirea in bratele unui tanar american, barbat pe care l-a cunoscut in timpul unei vacante la Barcelona.

Artista a publicat  in miez de noapte pe pagina personala de Facebook o imagine in care apare relaxata, imbracata doar in lenjerie intima:"In miez de noapte este permis orice", a scris cantareata in dreptul imaginii.

Domnii nu au putut sa nu-si exprime nemultumirea pentru pozitia in care Andreea si-a facut poza si au "criticat-o" pentru ca nu a lasat sa se vada mai mult. Au fsot si cativa prieteni virtuali care i-au transmis Andreei ca nu este o poza care sa apara pe internet, ci este o imagine pe care numai iubitul ei ar trebui sa o vada. Cu toate acestea, Andreea este o artista extrem de indragita, are o silueta de invidiat si ii cucereste pe domni dintr-o singura privire.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni