• PRO TV
  • Nicole Cherry, cea mai mare dorinta a sa. Nimeni nu si-a imaginat ca isi poate dori asa ceva la numai 15 ani

Nicole Cherry, cea mai mare dorinta a sa. Nimeni nu si-a imaginat ca isi poate dori asa ceva la numai 15 ani

Nicole Cherry, cea mai mare dorinta a sa. Nimeni nu si-a imaginat ca isi poate dori asa ceva la numai 15 ani

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara, iar inca de cand s-a lansat, pustoaica i-a uimit pe toti cu increderea ei si cu ambitia pe care poseda.

Daca de curand, pustoica a demonstrat ca a crescut si ca s-a maturizat, iar acum am aflat care este cea mai mare dorinta a ei.

Desi este cunoscut faptul ca vedeta tine foarte mult la aspectul fizic, la felul in care apare in fata fanilor, dar si faptul ca munceste extrem de mult pentru a ramane in top, cea mai mare dorinta a lui Nicole a fost aflata de catre reporterii wowbiz.ro.

Potrivit publicatiei mai sus citate, se pare ca Nicole isi doreste extrem de mult ca pana la varsta de 20 de ani sa ajunga sa castige un premiu Grammy, iar spre deosebire de majoritatea fetelor de varsta ei, pustoica are teluri de indeplinit.

"Nicole iubeste muzica. Traieste pentru muzica si pentru ea nu este suficienta celebritatea din Romania. Vrea sa cucereasca si piata muzicala internationala si nu o data a spus ca dorinta ei cea mai mare este sa castige un Grammy pana la varsta de 20 de ani", a declarat o apropiata a cantaretei pentru wowbiz.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni