• PRO TV
  • Una dintre cele mai reusite transformari. De la micuta adorabila, la cea una dintre cele mai ravnite femei din Romania

Una dintre cele mai reusite transformari. De la micuta adorabila, la cea una dintre cele mai ravnite femei din Romania

Una dintre cele mai reusite transformari. De la micuta adorabila, la cea una dintre cele mai ravnite femei din Romania

Cu toate ca nu a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei A.S.I.A, Alina Crisan s-a integrat perfect in formatie alaturi de Anca, Irina si Sorana, si a ramas in memoria celor care ascultau hit-urile trupei in anii 2000.

In urma cu 11-12 ani, trupa ASIA facea legea pe piata muzica din Romania. O tara intreaga fredona "Ia cu tine si inima mea" sau "Suna periculos, trage fusta mai jos", scrie perfecte.ro.

In plin succes insa, una dintre cele 4 fete, Anemona, s-a retras din trupa, iar celelalte au fost nevoite sa ii gaseasca o inlocuitoare.

Asa a luat nastere show-ul "Alege Asia", pe care l-a castigat tanara clujeanca Alina Crisan. Atunci, Alina i-a sulflat sansa la un loc in Asia unei alte tinere de perspectiva, Alexandra Elena Apostoleanu, astazi cunoscuta in intreaga lume ca Inna.

Alina s-a integrat perfect in formatie si a ramas alaturi de fete suficient cat lumea sa si-o aminteasca. Dupa destramarea trupei, frumoasa blonda si-a continuat cariera muzicala si a preluat numele Alinka.

Sub indrumarea lui Nick Kamarera a lansat piesele "Get a life (Mama Yette)" sau "Nada Mas (Pego Pego)". 

Desi nu mai e la fel de prezenta in peisajul monden, Alina a ramas neschimbata parca.  Arata minunat si impresioneaza de fiecare data cand isi face aparitia. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni