• PRO TV
  • Ruby, Antonia si Alex Velea, fotografia care a starnit reactii pe Facebook. De ce fanii i-au luat apararea Antoniei

Ruby, Antonia si Alex Velea, fotografia care a starnit reactii pe Facebook. De ce fanii i-au luat apararea Antoniei

Ruby, Antonia si Alex Velea, fotografia care a starnit reactii pe Facebook. De ce fanii i-au luat apararea Antoniei

Antonia, Alex Velea si Ruby se numara printre cei mai indragiti si iubiti artisti de la noi din tara, iar paginile lor de Facebook sunt luate cu asalt de fiecare data cand unul dintre ei publica cate o imagine.

De aceasta data este vorba despre o fotografie postata de Ruby pe pagina de Facebook, iar fanii s-au aratat mai mult decat interesati de situatia in care se afla artista. Ruby mananca o felie de pizza, iar Antonia si Alex Velea joaca rolul "pofticiosilor", daca ar fi sa ne luam dupa felul in care i-a numit artista.

Este binecunoscut faptul ca Antonia si Alex Velea au o relatie frumoasa de prietenie cu Ruby, iar totul a fost o gluma, dar majoritatea comentariilor scrise de prietenii virtuali ai cantaretei in josul postarii au fost in apararea Antoniei:"Sa ii dati si Antoniei", "Sa ii dati fetei ca e insarcinata", sau "Antoniei trebuie sa ii dai. Nastere usoara".

Fanii nu au putut sa nu comenteze si faptul ca Antonia si Ruby sunt doua femei frumoase care atrag privirile domnilor de fiecare data cand isi fac aparitia. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni