• PRO TV
  • Avea trei iubite in acelasi timp, pana cand ele au aflat totul. Razbunarea lor geniala a devenit virala instantaneu

Avea trei iubite in acelasi timp, pana cand ele au aflat totul. Razbunarea lor geniala a devenit virala instantaneu

Avea trei iubite in acelasi timp, pana cand ele au aflat totul. Razbunarea lor geniala a devenit virala instantaneu

Gestul a trei tinere care au aflat ca erau iubitele aceluiasi barbat pare desprins dintr-un scenariu de film, iar povestea amuzanta a facut inconjurul lumii.

La numai 20 de ani, Charlie Fisher a reusit sa aiba trei relatii diferite mai bine de jumatate de an, fara ca vreuna dintre fete sa suspecteze ceva. Cu o seara inainte ca tanarul sa plece in vacanta in Germania, Becky Connery, una dintre iubitele sale, a inceput sa se indoiasca de fidelitatea baiatului cand a descoperit un mesaj de la o alta fata, scrie Elite Daily.

Dupa mai multe investigatii, fetele au gasit-o si pe a treia iubita a lui Charlie, Lizzie Leeland-Cunningham. Niciuna dintre cele trei fete nu banuia ca este inselata, iar dupa ce s-au intalnit au realizat ca baiatul folosea aceleasi tertipuri pentru a le ascunde secretul sau.

"Era foarte atent cu telefonul, nu ma lasa sa pun poze cu noi doi pe retelele sociale, stergea comentariile despre noi. Acum, daca stau sa ma gandesc, se ascundea mult", a recunoscut Becky.

Cele trei fete au hotarat sa ii faca o mica supriza lui Charlie, asa ca l-au asteptat impreuna la aeroport atunci cand acesta s-a intors din excursia in Germania, iar selfie-ul pe care fetele l-au facut inainte de sosirea lui Charlie a ajuns ulterior pe prima pagina a ziarelor.

Cand tanarul si-a vazut toate iubitele la aeroport a fost socat: "A inghetat si s-a uitat la noi. Ne-a intrebat de ce suntem acolo si de ce ii facem una ca asta. Am crezut ca glumeste", a mai povestit Becky.

Charlie a incercat sa scape de acuzatiile fetelor ascunzandu-se dupa bunica sa, insa cand femeia a aflat ce facuse nepotul sau le-a lasat pe cele trei femei inselate sa-l certe in continuare.

Intamplarea prin care au trecut impreuna nu a facut decat sa le apropie pe fete, care, spun ele, au ramas prietene apropiate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni