• PRO TV
  • Primele imagini cu Blake Lively insarcinata. Cat de bine arata viitoarea mamica 

Primele imagini cu Blake Lively insarcinata. Cat de bine arata viitoarea mamica 

Primele imagini cu Blake Lively insarcinata. Cat de bine arata viitoarea mamica 

Blake Lively si sotul sau, Ryan Reynolds, vor deveni parinti, vestea privind sarcina actritei fiind facuta publica printr-un articol pe site-ul vedetei serialului "Gossip Girl", Preserve.

Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds sunt casatoriti din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete, potrivit hollywoodreporter.com.

Informatia privind sarcina actritei in varsta de 27 de ani a fost publicata pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alaturi de o fotografie a vedetei afisandu-si silueta de gravida. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.

Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 37 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai tarziu, s-au casatorit.

De curand, vedeta a publicat cateva imagini de la o petrecere data pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume. In fotografii, Blake Lively se relaxeaza in compania prietenilor si pare mai fericita ca oricand.

Citeste mai multe pe Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni