• PRO TV
  • Alexandra Stan, cea mai asteptata declaratie. Pe cine iubeste artista si ce spune despre fostul sau impresar, Marcel Prodan

Alexandra Stan, cea mai asteptata declaratie. Pe cine iubeste artista si ce spune despre fostul sau impresar, Marcel Prodan

Alexandra Stan, cea mai asteptata declaratie. Pe cine iubeste artista si ce spune despre fostul sau impresar, Marcel Prodan

Dupa scandalul in care a fost implicata, Alexandra Stan a luat o pauza de la muzica, dar acum lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura, iar artista a s-a intors la lucrul care a facut-o iubita in intreaga lume: muzica.

Succesul este din nou de partea ei, iar potrivit cancan.ro acum, blondina stie ce are de facut pentru a nu mai cadea victima barbatilor din echipa ei. Alexandra Stan sustine ce nu va mai amesteca niciodata dragostea cu munca si ca isi doreste sa iubeasca sincer.

"Nu sunt indragostita si, da, voi fi atenta de cine ma indragostesc. Orice relatie trebuie sa aiba la baza iubirea sincera pentru a construi ceva frumos si durabil. Comunicarea si increderea sunt foarte importante", a declarat Alexandra pentru Ziarul Ring.

 

In prezent, prioritatea Alexandrei este cariera, dupa cum marturiseste chiar ea. Cat priveste relatia cu fostul impresar, blondina nici nu mai vrea sa auda si lasa totul sa se rezolve in justitie.

"Pana acum, totul imi merge foarte bine. Ma concentrez doar pe cariera. Nu am ce sa comentez legat de el. Totul se face pe cale juridica", a mai spus artista.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni