• PRO TV
  • Imaginile care nu s-au vazut in videoclip. Adela Popescu, surpriza de proportii pentru fani:"S-ar putea sa va placa mai mult decat ce s-a vazut"

Imaginile care nu s-au vazut in videoclip. Adela Popescu, surpriza de proportii pentru fani:"S-ar putea sa va placa mai mult decat ce s-a vazut"

Imaginile care nu s-au vazut in videoclip. Adela Popescu, surpriza de proportii pentru fani:"S-ar putea sa va placa mai mult decat ce s-a vazut"

Adela Popescu si DJ Project au lansat videoclipul piesei "Suflet Vandut". 

DJ Project si Adela Popescu au oferit fanilor videoclipul piesei "Suflet Vandut", cea de-a patra colaborare a artistilor.

Piesa "Suflet Vandut" este compusa de David Deejay si Alex Pelin, iar videoclipul este regizat de Alex Ceasu. Filmarile materialului video s-au desfasurat la Palatul Ghica din Caciulati. 

"Noul nostru single Suflet vandut vorbeste despre momentele in care dragostea excesiva ne face sa ne pierdem integritatea fizica si psihica si totusi avem puterea sa trecem peste. Este o piesa sensibila, dar in acelasi timp plina de forta, iar rezultatul nu poate decat sa ne bucure", declara Gino Manzotti.

O intriga plina de pasiune, senzualitate si romantism, videoclipul aduce in prim plan lucrurile pe care le apreciem si care ne dezvolta ego-ul, dar care ne ucid sufletul.

In urma cu putin timp, insa, vedeta a publicat pe blogul sau un articol. Surpriza a venit atunci cand aceasta le-a marturisit ca a realizat si un making of al videoclipului, iar acesta contine imaginile care nu s-au vazut in cel mai recent videoclip.

"Orice mi-ati spune, stiu ca toti avem o apetenta fantastica pentru cancan-uri, secrete, cuvinte neapuse, priviri pe gaura cheii, etc. In acest sens mi-am dorit mult un making of al videoclipului Suflet Vandut. Tot ce nu ati vazut inca pe youtube, va invit sa vizionati aici. S-ar putea sa va placa mult, poate chiar mai mult fata de ceea ce s-a aratat pana acum. :))) Multumesc Alex Ceausu pentru videoclip, Alex Volintiru pentru making of!", a marturisit artista.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni