• PRO TV
  • O inchisoare s-a tranformat pentru o seara intr-un loc de poveste. Detinutii si fiicele lor au avut parte cel mai frumos moment

O inchisoare s-a tranformat pentru o seara intr-un loc de poveste. Detinutii si fiicele lor au avut parte cel mai frumos moment

O inchisoare s-a tranformat pentru o seara intr-un loc de poveste. Detinutii si fiicele lor au avut parte cel mai frumos moment

O inchisoare din Miami s-a transformat pentru o seara intr-un loc unde visurile devin realitate.

Reprezentantii unei inchisori din Miami le-au oferit sansa condamnatilor sa petreaca cateva ore speciale in compania fiicelor lor. Intr-o atmosfera de poveste, invitatii s-au prezentat la petrecere imbracati la patru ace si s-au bucurat de un moment unic. 

La balul organizat de reprezentatii inchisorii au participat doar acei condamnati nonviolenti, pentru a evita posibile incidente. 
Privind grupul aflat pe ringul de dans, majoritatea ar putea crede ca totul face parte dintr-o serata dansanta organizata in cadrul oricarei scoli americane. 

La baza ideii de a organiza acest moment unic a stat dorinta autoritatilor de a ii motiva pe detinuti sa isi aprecieze si sa isi respecte mai mult familiile dupa ce ispasirea pedepsei.

"Tu esti cheia spre succes a tatalui tau" a fost mesaj transmis de Charles E. Samuels Jr., directorul inchisorii din Miami, prin intermediul comunicatului de presa emis de institutia federala. 

Directorul Samuels este un sustinator convins al familiei. Acesta considera ca relatia dintre tata si fiica trebuie mentinuta, desi tatal se afla in spatele gratiilor. Mai mult decat atat, Samuels i-a statuit pe toti detinutii sa pastreze legatura cu fii lor si sa participe la toate activitatile organizate in inchisoare pentru dezvoltarea abilitatilor sociale. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni