• PRO TV
  • Gestul acestei femei a facut inconjurul internetului. Aproape 11 milioane de oameni au fost curiosi sa vada cum reactioneaza barbatii atunci cand vad o tanara beata - VIDEO

Gestul acestei femei a facut inconjurul internetului. Aproape 11 milioane de oameni au fost curiosi sa vada cum reactioneaza barbatii atunci cand vad o tanara beata - VIDEO

Gestul acestei femei a facut inconjurul internetului. Aproape 11 milioane de oameni au fost curiosi sa vada cum reactioneaza barbatii atunci cand vad o tanara beata - VIDEO

Atunci cand vezi pe strada o tanara superba, aflata in stare de ebrietate, care este primul lucru pe care te gandesti sa il faci?

Aceeasi intrebare si-au ridicat-o si Stephen Zhang, iar raspunsul gasit de el a ajuns direct pe YouTube. Acesta a dorit sa afle cum reactioneaza barbatii atunci cand intalnesc pe strada o tanara femeie, aflata intr-o situatie care o expune la numeroase pericole. Iar pentru a ajunge la o concluzie, Stephen a realizat un material video, ce a devenit viral intr-un timp record.

Povestea e simpla, insa concluziile la care a condus trag un semnal de alarma asupra modului in care barbatii privesc femeile.

O tanara de 20 ani, imbracata intr-o rochie care ii scoate in evidenta atuurile fizice, si aflata aparent intr-o stare avansata de ebrietate, cere ajutorul barbatilor de pe strada pentru a putea ajunge la cea mai apropiata statie de autobuz.

La prima vedere, inclini sa crezi ca niciunul dintre barbatii surprinsi pe camera video nu au dorit sa profite de situatia in care se afla tanara femeie, insa lucrurile stau total diferit. In cele mai multe cazuri, acestia si-au manifestat dorinta de a o conduce pe fata la ei acasa si de a o ajuta intr-o maniera proprie.      

Aproape 3 milioane de oameni au vazut materialul video, iar reactiile lor au fost cat se poate de diverse. Daca unii dintre ei sustin ca videoclipul a fost regizat si ca astfel de cazuri sunt izolate, altii considera ca acest experiment poate trage un semnal de alarma asupra modului in care barbatii profita de pozitia dominanta in care se afla pentru a profita de vulnerabilitatea sexului frumos.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni