• PRO TV
  • Corina Caragea, mai seducatoare ca niciodata. Cu ce tinuta sexy a impresionat  

Corina Caragea, mai seducatoare ca niciodata. Cu ce tinuta sexy a impresionat  

Corina Caragea, mai seducatoare ca niciodata. Cu ce tinuta sexy a impresionat  

Are o silueta de invidiat si ar putea realiza la orice ora pictoriale care sa ii puna in evidenta atuurile fizice. Corina Caragea evita insa sa se expuna prea des in ipostaze provocatoare si mizeaza pe bunul gust de fiecare data cand vrea sa impresioneze.

La silueta pe care o are, ar putea imbraca orice si i-ar sta bine. In ciuda acestui fapt, vedeta TV are un stil destul de conservator si nu se aventureaza in alegeri vestimentarea prea extravagante. Prefera croielile simple, clasice si cu sex-appeal, iar cea mai recenta imagine ii confirma gusturile.

Cu toate acestea, una dintre fotografiile postate recent pe contul sau de Facebook, vedeta ProTV a surprins publicul intr-o tinuta eleganta. Corina Caragea a participat la petrecerea organizata de revista Beau Monde, iar tinuta ei i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Prezentatoarea Stirilor PRO TV din Sport si-a lansat de curand un blog, unde povesteste despre peripetiile sale si mai ales despre calatoriile in jurul lumii. Corina a marturisit ca s-a pregatit inca din scoala pentru calatoriile in jurul lumii.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni