• PRO TV
  • Spitalul – cea mai profitabila afacere din Romania. Duminica, de la 18:00, la Romania, te iubesc!

Spitalul – cea mai profitabila afacere din Romania. Duminica, de la 18:00, la Romania, te iubesc!

Spitalul – cea mai profitabila afacere din Romania. Duminica, de la 18:00, la Romania, te iubesc!

Duminica, la Romania, te iubesc!, corespondentul special al Stirilor PRO TV Rares Nastase va dezbate problemele existente din spitalele din Romania. Este vorba despre afaceri cu spitalele, directionarea fondurilor din sanatate catre firmele unor baieti destepti, dar si externalizari si parteneriate in care este invocat intotdeauna binele pacientului, insa de fapt bolnavul este pus de fiecare data pe ultimul loc.

Este o ancheta cu multe camere ascunse si cu dezvaluiri din randul celor care conduc sistemul in momentul de fata. Un reportaj cu multe contracte si colaborari cu paravan din sistemul spitalicesc de la noi.

Spitalul de stat a devenit cea mai profitabila afacere – nu pentru activitatea proprie, ci pentru privati. In jurul spitalelor s-a cladit insa o retea privata care face profituri uriase. In ultimii 4 ani interesele pentru spitale s-au mutat la autoritatile locale si judetene, care prin interpusi au reusit sa obtina cele mai bune spatii din incinta unitatilor de stat.

“Vorbim despre incompatibilitati, concurenta neloiala si va arat multe afaceri cu paravan. Am facut un tur prin multe unitati de stat din toata tara, am filmat de la Piatra Neamt la Slatina si pana la Timisoara. Am folosit aproape de fiecare data camera ascunsa, pentru ca doar asa am reusit sa dezvalui cum sunt aranjate jocurile ca anumiti baieti destepti din sanatate sa faca profituri frumoase – adica fonduri de la CNAS sau sume platite de bolnavii pusi pe drumuri si directionati catre anumite clinici si laboratoare private. Afaceri si interese pe multi bani si pe spatele pacientilor!“ declara Rares Nastase despre reportajul special de duminica, 23 noiembrie.

Zeci de milioane de euro se scurg anual in conturile unor firme care stiu ce tratament trebuie administrat celor care conduc sistemul. Firmele capusa isi consolideaza an de an afacerile cu spitalele, bolnavii sunt pusi pe drumuri, iar fondurile sunt directionate cu dedicatie. In spitale exista o epidemie de interese si sanatatea romaneasca nu poate fi lecuita cat timp managementul e dominat de interese, iar pacientul e pus intotdeauna pe ultimul loc.

Rares Nastase va arata toate dedesubturile acestei probleme cu care ne confruntam si va incerca sa gaseasca solutii in reportajul special marca Romania, te iubesc!, duminica de la ora 18:00. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni