• PRO TV
  • Un barbat a stat 39 de ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Momentul emotionant in care este eliberat

Un barbat a stat 39 de ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Momentul emotionant in care este eliberat

Un barbat a stat 39 de ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Momentul emotionant in care este eliberat

Un barbat din SUA a fost eliberat din inchisoare dupa 39 de ani, cand s-a dovedit ca nu a comis crima pentru care a fost condamnat in 1975.

Ricky Jackson, acum in varsta de 57 de ani, a fost acuzat ca l-ar fi omorat pe Harold Franks, un vanzator, in 1975, alaturi de alti doi barbati. Jackson a fost condamnat dupa ce Eddie Vernon, un baietel in varsta de 12 ani, a depus marturie, incriminandu-l pe barbat, scrie Daily Mirror.

In urma cu cateva luni insa, Vernon, care are acum 53 de ani, a recunoscut ca, de fapt, nu a fost martor la crima. Avocatii lui Ricky Jackson au cerut atunci rejudecarea procesului si, fara alte dovezi care sa il lege pe barbat de crima, acesta a fost eliberat din inchisoare.

Imaginile surprinse in momentul in care nevinovatia lui Jackson este confirmata de instanta il arata pe acesta uitandu-se in sus si multumindu-le avocatilor sai pentru ca i-au redat libertatea.

"Viata e plina de victorii mici, iar asta e o victorie mare. Ai grija cu cine te imprietenesti si in cine ai incredere. Iti urez mult succes", ii spune judecatorul care s-a ocupat de caz.

Initial, Ricky Jackson a fost condamnat la moarte, insa pedeapsa a fost anulata din cauza unei erori de procedura. Ceilalti doi barbati care au fost acuzati de complicitate la crima au cerut si ei rejudecarea procesului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni