• PRO TV
  • Dorian Popa vorbeste despre povestea de dragoste cu Alexandra Stan. Ce spune artistul despre relatia cu blondina

Dorian Popa vorbeste despre povestea de dragoste cu Alexandra Stan. Ce spune artistul despre relatia cu blondina

Dorian Popa vorbeste despre povestea de dragoste cu Alexandra Stan. Ce spune artistul despre relatia cu blondina

Amadoi sunt celebri, au cunoscut industria muzicala pana la cele mai inalte culmi, iar fanii sunt extrem de incantati de fiecare data cand urca pe scena.

Putin stiu insa, ca pe vremea cand aveau numai 16 ani, cei doi au format un cuplu. La vremea respectiva, atat Alexandra Stan, dar si Dorian Popa erau niste copii, iar relatia dintre ei nu a fost deloc una serioasa.

Potrivit cancan.ro, Alexandra Stan a marturisit ieri ca Dorian Popa a fost primul ei prieten: "A fost primul meu prieten cand aveam 16 ani. A fost o iubire platonica. Nu s-a consumat relatia. Lui ii placeau si alte fete, de asta s-a terminat relatia. El are o iubita acum, eu nu imi doresc un iubit. Poate facem o piesa impreuna, dar relatia nu cred ca o reluam".

Dorian Popa a recunoscut si el idila cu frumoasa cantareata, dar nici el nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre moticul despartirii. 

"E o poveste veche, de pe vremea cand eram amandoi copii! Ne-am intalnit la un bal al bobocilor, eu eram in clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea in a IX-a la Liceul Traian, doua institutii de invatamant apropiate din Constanta. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scantei… O chestie frumoasa de adolescenti, insa nu a tinut mai mult de o luna, ar fi fost imposibil!  Amandoi am gresit si nu am putut trece peste anumite situatii pe care le-am intampinat atunci! Culmea e ca de la despartire, nu ne-am mai vazut deloc, desi, la un moment dat, mama mea i-a fost o vreme profesoara de canto! Am revazut-o abia de curand, la studioul in care eu si Corina am facut o melodie, ne-am salutat amical si atat", a marturisit cantaretul pentru wowbiz.ro!

In ceea ce priveste o noua relatie, Alexandra a marturisit ca nu are inca un iubit, dar ca atunci cand isi va intalni dragostea, fanii ei vor afla imediat. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni