• PRO TV
  • Grumpy Cat a produs o avere in ultimii doi ani. Uite ce suma uriasa a incasat  cea mai suparata pisica de pe internet:

Grumpy Cat a produs o avere in ultimii doi ani. Uite ce suma uriasa a incasat  cea mai suparata pisica de pe internet:

Grumpy Cat a produs o avere in ultimii doi ani. Uite ce suma uriasa a incasat  cea mai suparata pisica de pe internet:

O pisica a rupt internetul in ultimii doi ani cu figura ei morocanoasa. Succesul s-a transformat intr-o avere uriasa pentru proprietara ei

Grumpy Cat a devenit senzatie internationala dupa ce stapana ei, Tabatha Bundesen din Arizona, a inceput sa urce poze cu ea pe Facebook si pe alte retele de socializare.

In doi ani, Tabatha Bundesen a incasat 100 de milioane de dolari de pe urma pisicii, scrie Business Insider! Asta e mai mult decat a castigat cei mai bun fotbalist din lume, Cristiano Ronaldo, sau actrite celebre de la Hollywood precum Gwyneth Paltrow, care a incheiat anul trecut "doar" cu 18 milioane de dolari in conturi.

"E inimaginabil ce a reusit aceasta pisica intr-un timp atat de scurt. Am reusit sa renunt la jobul meu de chelnerita la doar cateva zile de la prima aparitie pe retelele de socializare. Telefonul nu a incetat sa sune de atunci", a povestit Tabatha Bundesen in Express.

Citeste continuare pe Yoda.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni