• PRO TV
  • Probabil, cea mai frumoasa cerere in casatorie pe care ai vazut-o. Ce a facut acest barbat pentru a-si surprinde iubita

Probabil, cea mai frumoasa cerere in casatorie pe care ai vazut-o. Ce a facut acest barbat pentru a-si surprinde iubita

Probabil, cea mai frumoasa cerere in casatorie pe care ai vazut-o. Ce a facut acest barbat pentru a-si surprinde iubita

La prima vedere, suntem tentati sa spunem ca flash mob-urile nu mai sunt la moda, insa aceasta cerere in casatorie demonstreaza contratiul.

Un barbat a decis sa isi ceara in casatorie iubita in public, pe celebrul si aglomeratul bulevard Times Square. Momentul pregatit de tanarul indragostit a fost pus in scena ca la carte, dansul in sincron, privirea plina de iubire si piesa "Marry You", interpretata de Bruno Mars, nelipsind din decor.

La tot acest spectacol se adauga o viitoare sotie emotionanata si un Mickey Mouse imens, imbracat intr-un costum de Craciun. 

In clipa in care tanara realizeaza ca urmeaza sa fie ceruta de sotie, aceasta nu isi mai poate stapani lacrimile si se lasa coplesita de emotii. Momentul culminant este atins atunci cand viitorul mire ingenuncheaza si ii ofera tinerei inelul de logodna. Intreaga scena a fost aplaudata cu frenezie de oamenii prezenti pe Times Square.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni