• PRO TV
  • Logodnica lui Marius Moga, mai frumoasa si mai sexy ca niciodata. Rochia care a atras toate privirile

Logodnica lui Marius Moga, mai frumoasa si mai sexy ca niciodata. Rochia care a atras toate privirile

Logodnica lui Marius Moga, mai frumoasa si mai sexy ca niciodata. Rochia care a atras toate privirile

Bianca Lapuste, logodnica lui Marius Moga, se remarca prin frumusete si bun gust. Tanara a fost o prezenta discreta in lumea mondena, insa lucrurile s-au schimabat din momentul in care ea si anternorul de la Vocea Romaniei au anuntat ca urmeaza sa devina sot si sotie.

Odata cu anuntul oficial, interesul publicului pentru frumoasa Bianca a crescut, fanii fiind curiosi sa afle cat mai multe detalii despre ea.

Momentul in care Marius Moga a facut public marele anunt i-a luat prin surpridere pe toti. "In aceasta seara, in public nu se afla iubita mea, ci logodnica mea", a spus Moga in cadrul unei gale LIVE a show-ului Vocea Romaniei. 

Mereu cu zambetul pe buze, Bianca Lapuste a fost indragita imediat de fani, fapt dovedit de numeroasele complimente pe care le primeste atunci cand le ofera acestora imaginii pe contul sau de Facebook.

Cea mai recenta dintre ele, o fotografie in care apare alaturi de Catalin Maruta, Marius Moga si Dan Bittman, a facut deliciul prietenilor virtuali. Imbracata intr-o tinuta de culoare alba, Bianca radiaza in bratele viitorului sau sot, iar zambetul sau este indiciul ca relatia cu antrenorul de la Vocea Romaniei merge perfect.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni