• PRO TV
  • Dana Rogoz, imagini de colectie: cum s-a fotografiat vedeta alaturi de baietelul sau. Cat de simpatic este micutul

Dana Rogoz, imagini de colectie: cum s-a fotografiat vedeta alaturi de baietelul sau. Cat de simpatic este micutul

Dana Rogoz, imagini de colectie: cum s-a fotografiat vedeta alaturi de baietelul sau. Cat de simpatic este micutul

Dana Rogoz a devenit mamica unui baietel sanatos si frumos pe data de 1 martie 2014. Din momentul in care a venit lume, Vlad Luca Dragomir le-a adus numai bucurie Danei si sotului sau, micutul fiind extrem de simpatic si dragalas.

Dana se numara printre mamicile dornice sa petreaca cat mai mult timp alaturi de copilul lor. Mai mult, vedeta isi doreste ca Vlad sa se bucure de experiente noi desi are o varsta frageda.

Cea mai recenta escapada a Danei si a micutului Vlad a fost la o baie termala. Aflati in vacanta in insulele Azore, cei doi au avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente.    

"Stiam ca pe Insula Sao Miguel exista multe locuri in care poti face baie in apa termala, dar cand am plecat din tara nu ne-am gandit ca ar fi posibila o vizita cu un bebe de 10 luni. Dar odata ajunsi acolo, ne-au convins localnicii. Toti pe care i-am intrebat ne-au spus sa nu ne facem nicio grija, ca sigur o sa fie o experienta frumoasa pentru toti trei", a scris Dana Rogoz pe blogul personal.  

Din imaginile publicate de vedeta reiese ca distractia a fost la ea acasa, Vlad fiind cel care s-a bucurat cel mai tare de aceasta experienta.

Vezi mai multe imagini aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni