• PRO TV
  • Nicole Cherry, declaratia pe care toata lumea o astepta. Care este cel mai bine pastrat secret al artistei

Nicole Cherry, declaratia pe care toata lumea o astepta. Care este cel mai bine pastrat secret al artistei

Nicole Cherry, declaratia pe care toata lumea o astepta. Care este cel mai bine pastrat secret al artistei

Nicole Cherry este una dintre cele mai admirate vedete la noi, iar acest lucru se intampla pentru ca are o varsta frageda, iar in ciuda acestui lucru, adolescenta urca pe scena alaturi de nume mari ale industriei muzicale de la noi din tara.

Nicole Cherry are o relatie apropiata cu fanii ei, iar contul pe care il are pe o retea de socializare demonstreaza ca se numara printre artistii care isi tin fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata lor. Chiar daca are o familie virtuala mare, peste 300.000 de fani pe pagina de Facebook, Nicole marturiseste ca are o relatie extrem de apropiata cu parintii ei. 


Cei care i-au dat viata au sustinut-o neconditionat in cariera, iar sora ei vine in tara ori de cate ori vedeta are nevoie de ajutorul ei. Sunt multi cei care s-au intrebat care este obsesia artistei, iar raspunsul a venit. Potrivit cancan.ro, Nicole are cateva obsesii vestimentare:"Am o obsesie pentru tenisi, cred ca am vreo 30 de perechi” si visuri mari: „Imi doresc foarte mult sa ajung in America, nu neaparat sa locuiesc acolo, dar vreau sa merg in vizita", a marturisit "Ciresica".


In ceea ce priveste calitatile vocale cu care a cucerit inimile a milioane de fani, vedeta spune ca nu a crezut niciodata ca va ajunge sa fie printre cei mai iubiti artisti de la noi:"Am fost foarte severa cu mine, cand eram mica nici nu-mi placea sa ma ascult".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni