• PRO TV
  • Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata. Look-ul 100% natural al vedetei, o reala surpriza pentru fani

Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata. Look-ul 100% natural al vedetei, o reala surpriza pentru fani

Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata. Look-ul 100% natural al vedetei, o reala surpriza pentru fani

Doinita Oancea se numara printre cele mai iubite vedete din showbizul autohton, popularitatea actritei crescand dupa aparitia in seriale precum "Inima de tigan", "Regina" sau "Ingeri pierduti".

Desi majoritatea vedetelor isi doresc sa aiba doar aparitii impecabile si se feresc sa fie prinse pe picior gresit atunci cand sunt invitate la evenimente mondene, Doinita Oancea a demonstrat de-a lungul timpului ca este adepta unui look natural.

Actrita nu se sfieste sa se fotografieze fara urma de machiaj pe fata, iar cea mai recenta postare facuta pe contul personal de Facebook demonstreaza acest lucru. Vedeta are un ten impecabil si este mandra sa le arate celor care o indragesc imagini in care apare complet nemachiata.  

 

De-a lungul timpului, Doinita s-a remarcat prin naturalete si eleganta. Vedeta a aparut mereu in public cu zambetul pe buze si a reusit sa impresioneze de fiecare data cu o silueta de invidiat.

"Nu am un secret al frumusetii, cred ca > meu este munca, munca si iar munca! Ma apucasem si eu de sala, dar nu sunt o persoana sportiva. In pauze, daca ma simt foarte obosita dorm, daca nu, citesc ceva, mai stam la barfe", a declarat cu ceva vreme in urma Doinita Oancea despre modul in care se mentine in forma.   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni