• PRO TV
  • Andreea Balan si Petrisor Ruge isi prezinta la MTV topul celor mai spectaculoase "prize"!

Andreea Balan si Petrisor Ruge isi prezinta la MTV topul celor mai spectaculoase "prize"!

Andreea Balan si Petrisor Ruge isi prezinta la MTV topul celor mai spectaculoase "prize"!

Miercuri, 4 februarie, de la ora 18.00, telespectatorii \"Euro Top 20\" vor avea parte de o surpriza pregatita de invitatii editiei, Andreea Balan si Petrisor Ruge.

In timp ce vor comenta cele mai fredonate piese din clasamentul european, echipa care a castigat trofeul “Dansez pentru tine” va executa nu mai putin de 10 miscari spectaculoase de dans!

“Ne-am dorit sa facem ceva haios, inedit pentru filmarea “Euro Top 20”, asa ca am pregatit impreuna cu Petrisor un clasament al celor mai impresionante “prize”. Am ales cele mai spectaculoase figurile acrobatice si le-am ierarhizat, la fel cum sunt aranjate si piesele in topul MTV, in functie de cat de indragite sunt de public. Sunt miscari rock and roll, samba sau salsa, care ne plac si noua foarte mult si pe care le-am invatat la “Dansez pentru tine”. Profesor pentru figuri este Bursucu, care ne ajuta si in show-ul meu “Lectie de dans cu Andreea Balan si invitatii sai”, unde spectatorii au ocazia sa invete sa danseze”, a declarat Andreea Balan.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni