• PRO TV
  • Una dintre putinele poze publicate de Antonia dupa ce a devenit mama. Cum arata vedeta la o luna de la nastere

Una dintre putinele poze publicate de Antonia dupa ce a devenit mama. Cum arata vedeta la o luna de la nastere

Una dintre putinele poze publicate de Antonia dupa ce a devenit mama. Cum arata vedeta la o luna de la nastere

Antonia a devenit mamica pentru a doua oara, pe data de 27 decembrie 2014 frumoasa vedeta dand nastere unui baietel perfect sanatos. Momentul venirii pe lume a micutului Dominic s-a transformat rapid intr-unul dintre cele mai mediatizate subiecte din Romania, publicul fiind dornic sa afle cat mai multe detalii.

Dupa nasterea lui Dominic, Antonia si-a luat in serios rolul de mamica, intreaga sa atentie fiind indreptata catre bebelus. Din acest motiv, vedeta a fost din ce in ce mai putin prezenta pe retelele de socializare si, in cele mai multe cazuri, s-a rezumat doar la a share-ui imagini publicate de Alex Velea.

Fanii artistei care au intrat recent pe pagina de Facebook a frumoasei cantarete au avut parte de o surpriza. Artista lor preferat a postat o fotografie care a adunat in timp record peste 80 000 de like-uri.

Imbracata intr-o bluza de culoare neagra si machiata discret, Antonia arata impecabil dupa nasterea baietelului sau, iar publicul a observat si el acest lucru. Fanii artistei i-au transmit o multime de complimente si mesaje in care isi exprima admiratia. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni