• PRO TV
  • Chef Adrian Hadean si Amalia Enache, implicati intr-un nou proiect caritabil

Chef Adrian Hadean si Amalia Enache, implicati intr-un nou proiect caritabil

Chef Adrian Hadean si Amalia Enache, implicati intr-un nou proiect caritabil

Bucuresti, 30 ianuarie – Amalia Enache si Chef Adi Hadean vor gati in cadrul unui proiect caritabil organizat pentru Hope and Homes for Children Romania. Nu este prima data cand cei doi participa la actiunile caritabile ale organizatiei. Adi Hadean a alergat la Maratonul International Bucuresti in echipa Hope and Homes for Children Romania, iar Amalia este de 5 ani Ambasadorul organizatiei.

Toata actiunea noastra ii e dedicata lui Alexandru, un baiat de 17 ani, care este cu adevarat de nota 10. Cam acolo sunt mediile lui la liceu, cam acolo se anunta si cariera lui sportiva. Din pacate, o grava problema de sanatate, o tumoare urata si complicata incearca sa-i ia din avantul cu care a pornit in viata. Numai ca Alexandru ramane de nota 10. Lupta pentru el si pentru altii. A alergat, in situatia lui, un maraton, pentru alti copii aflati in nevoie. Iar atunci cand HHC Romania i-a propus sa-l ajute, Alexandru a hotarat altceva: in ciuda problemelor lui de sanatate, sa se alature el cauzei HHC Romania si sa ajute alti copii. Asa ca, desi nu sunt o mare bucatareasa, oricat m-ar pune Chef Adrian Hadean sa alerg prin bucatarie in acea zi, o voi face cu gandul ca e mai nimic pe langa eforturile lui Alexandru. Sper ca si cei care vor manca cina semnata de Chef Adi Hadean sa se bucure dublu, de placerea gustului si de placerea generozitatii”, a declarat Amalia Enache.

In luna decembrie se aglomereaza o avalansa de fapte bune si asta lasa descoperite celelalte luni din an. Cred ca e timpul sa ne amintim ca exista oameni care au nevoie de noi si de astfel de actiuni tot timpul anului”, a declarat Chef Adrian Hadean.

Sambata, 7 februarie, Amalia si Adi vor gati un meniu special alaturi de echipa Voilà Bistrot. Meniul va fi compus din starter, main course si desert. Cateva preparate care se vor regasi la eveniment sunt puree cu avocado si vinete, hummus cu za'atar, sirop de rodii, lipii facute in casa, branza de capra cu miere si trufe negre, lastari si chips de sfecla, hribi sotati pe paine neagra. Banii stransi in urma cinei caritabile vor fi donati unei cauze sustinute de Hope and Homes for Children Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe 18 martie 2015, HHC Romania va organiza un alt eveniment caritabil: Hope Concert. Concertul reprezinta o traditie anuala care reuneste artisti de valoare din Romania. Anul acesta, pe scena Ateneului Roman, vor urca Alexandru Tomescu, Nadia Trohin, Andrei Licaret sau Ansamblul Violoncellissimo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni